Facturarea Online – Avantaje si BeneficiiAvantajele competitive au o importanta critica in vremuri de criza, fapt pentru care tot mai multe companii se straduiesc sa-si maximizeze atuurile pe toate planurile de business (fiind in acelasi timp si mult mai atente la modul in care opereaza). Facturarea este in centrul activitatii oricarui business, atat prin importanta sa in relatia cu statul, dar mai ales pentru ca de facturi se leaga venitul, care e insusi aerul pe care-l respira o afacere, iar facturarea online aduce beneficii importante.


De este necesara facturarea?

Legat de facturare, exista cateva aspecte de maxima importanta, pe care, daca le indeplineste, o afacere va avea mult de castigat, iar in caz contrar de pierdut:

- scaderea costurilor banesti si de timp cu emiterea si livrare facturilor catre clienti
- corectitudinea si siguranta documentelor
- posibilitatea de urmarire a facturilor si incasarilor
- calitatea furnizorului sistemului de facturare
- designul documentelor emise e oglinda imaginii unei afaceri

Principalele avantaje ale facturarii online:

Pe langa acestea, mai exista cateva avantaje extem de importante, care vor aduce multa valoare adaugata firmelor din Romania in anii urmatori. Acestea sunt cele oferite de facturarea online:

- mobilitatea
- accesibilitatea
- o mult mai buna urmarire a facturilor si incasarilor
- siguranta sporita a datelor

Mobilitatea

Accesul la facturi online inseamna posibilitatea de a accesa sistemul de facturare online, in orice moment, din orice locatie, de oricati utilizatori. Simultan!

Accesibilitatea

Mai mult, facturile se pot emite si urmari de pe orice dispozitiv conectat la Internet si nu doar de pe computerul de la birou! Acelasi lucru este valabil si pentru restul documentelor: proforme, avize, incasari.

Urmarirea facturilor si incasarilor

Toate datele sunt operate dintr-o singura baza de date, astfel administratorii pot urmari rapoarte centralizate ale integii activitati a firmei de pe computerul propriu sau chiar de pe telefonul mobil sau tableta. Practic au acces la informatiile critice ale afacerii din cateva click-uri. In orice moment!

Siguranta sporita

Facturile, chitantele, avizele, proformele precum si toate rapoartele sunt pastrate online pe un sistem securizat si protejat, caruia i se face si back-up zilnic. Statistic vorbind, sansele de pierdere a datelor sunt de sute de ori mai mici in sistemul de facturare online fata de pastrarea lor pe computerul personal.

Factureaza online

Facturarea Online poate fi la indemana oricui.

Cu Smart Bill Cloud ai un program de facturi online complet ce acopera toate nevoile, de la emiterea facturii pana la inregistrarea platii.

Incearca Gratuit